tiistai 20. joulukuuta 2011

Joulu tulla jolkottaa

 ♥

Meille on tulossa rauhallinen joulu kun molemmat lapset lähtevät entiselle kotiseudulle. Saadaan olla kahdestaan kotona (koirien ja kissojen kanssa, mutta niitä ei lasketa). Käytiin viime viikonloppuna lähisukulaiset läpi yhden päivän aikana. Syötiin kolmessa paikassa ja vaihdettiin paketteja. Oli kyllä mukava, joskin raskas reissu. 

Koska meille ei tule ketään kylään jouluna, ei myöskään ole tarvinnut stressata siivoamisesta. Ruokaa tehdään sen verran, että pysytään hengissä, mutta mitään superhyperjoulupöytää ei aleta tekemään. Saarioisten äidit on tehneet meidänkin laatikot, 3 kilon kinkku odottaa pakkasessa ja salaatteja ynnä muuta sitten väsätään kaveriksi. Vietetään varmaankin pyhät pyjamassa löhöillen ja ehkä vähän suklaata pitää syödä joulun kunniaksi.

Sain sen tyttären viitan ja koiralle manttelin tehtyä, mutta arvatkaa onko niistä kuvia....? No ei ole... Mutta ne tuli oikeasti hienot ja onhan mulla tuo oma tekele vielä kesken, joten siitä tulee kuva sitten joskus. Eilen innostuin kutomaan ensimmäistä kertaa tällä vuosituhannella, tuloksena ranteenlämmittimet. Yllättävän kivuttomasti sitä muisti miten sukkapuikoilla kudotaan ja jopa jonkunlaista palmikontynkää sain aikaiseksi. Kuvaa tulee, kunhan saan aikaiseksi, laiskan pitää tässä vain töitänsä luetella. 

Mulla on muuten nyt oma ompelu-/askartelupaikka, kun otettiin tyttären luota ylimääräinen koulupöytä mukaan. Pöytä on kyllä meidän takkahuoneessa, joka on avointa tilaa olohuoneen kanssa, joten mikään sisustusmaailmaa kohahduttava näky se ei ole. Mutta eipä tarvitse keittiönpöytää tyhjätä joka kerta, kun syödään... Nyt puuttuu enää työvalo, joka hankitaan....joskus....

Eipä tässä muuta, muistakaa, että sillä ei ole väliä, mitä syö joulun ja uuden vuoden välissä vaan sillä, mitä syö uuden vuoden ja joulun välissä!!!

Hanna

Ei kommentteja: