lauantai 10. joulukuuta 2011

Turkit on tuuletettu

 ♥

Onpas ollut tuulista, meinasi pienimmistä koirista tulla leijoja kävelyllä...=) Luntakin satoi vaakasuoraan, on vaan sen verran lämmintä, että taitaa sulaa pois. Lumikola on jo siirretty lähemmän ulko-ovea, ettei tarvitse kovin kaukaa hakea, jos tulla tuprauttaa kunnon kinokset.

Anoppikokelaspuoli (!!) oli ommellut kätevänä ihmisenä tyynyn/jalkarahin ja laittoi siitä kuvan FB:iin. Minähän pyysit kaavat ja aloin askarrella. Tällainen siitä tuli:

 Ihan kivannäköinen, vielä kun keksisi sille käyttöä. Lattiallehan meillä ei mitään tuollaista voi laittaa, muuten sen käy joku koirista joko a) tuhoamassa tai b) merkkaamassa...Samasta syystä tässä talossa voi sisustamista harrastaa noin metrin korkeudelta ylöspäin. Välillä angstaa käydä katselemassa muiden ihanuuksia, kun on hienoja lehti- ja takkapuutelineitä yms. lattioilla. Mutta en valita, kyllä nuo elukat kuitenkin antaa paaaaaaljon enemmän kuin ottaa!!


Paikallisessa aarreaitassa (Nokian Kauppahuone) oli myynnissä söpöjä enkelikoristeita. En malttanut ostaa valmista, vaan ostin värkit ja tein itse. Annoin äitimuorille vuosia sitten joululahjaksi kuumaliimapyssyn, jota on käytetty tasan kerran. Niinpä pyysin sen "lainaan" ja kylläpä sillä oli kätevää liimata alavartalo ja pää yhteen sekä kiinnittää siivet!!


Käytiin viime viikonloppuna Tampereella Finlaysonin alueella Tallipihan joulumarkkinoilla. Aivan ihania käsitöitä yms. tarjolla. Ostin kaikenlaista pientä, joita ei nyt voi paljastaa, kun menevät joululahjoiksi. Samalla reissulla käytiin myös Ikeassa, josta mukaan tuli kaikenlaista tarpeellista (kröhöm....). Ostettiin mm. vessaan musta-valkoinen matto ja vasta kotona hoksattiin, että siinä näkyy joka ikinen koiran- ja kissankarva. Täytynee hankkia harmaa ensikerralla.Jossain blogissa näin karkkipapereista tehtyjä pussukoita ja koska satuin juuri silloin kiskomaan kitusiini Marianne-pussin sisältöä, päätin kokeilla. Paperit on kahden kontaktimuovin välissä, ylemmässä kuvassa paikoilleen liimattuina ja alemmassa valmiiksi ommeltuna. Vielä pitäisi löytää vähän kestävämpää kontaktimuovia, meinasi revetä tuo tavallinen siinä vaiheessa kun rupesin kääntämään tekelettä oikeinpäin. Mutta muuten kivaa ja helppoa, teen uudestaankin (hyvää syy ostaa karkkeja, joissa on nätti kääre)!!

Tällaisia puuhasteluja tällä kertaa, kävin juuri tilaamassa kaikenlaista ihanaa Satuhelmestä (www.satuhelmi.fi), pian pääsee taas väsäämään koruja. Lucite-kukkia olen etsinyt ja nyt niitä tulee pussitolkulla!!! Ensikertaan!!!

Hanna

Ei kommentteja: