tiistai 8. marraskuuta 2011

Aina joku loppuu kesken...

Aloittelin eilen (maanantaina) ompelemaan montaa eri projektia ja yhdessä loppui oikeanvärinen lanka, toisessa ei ollut tarpeeksi vuorikangasta ja kolmannessa homma tyssäsi puuttuviin nappeihin... Ärsyttävää... Niinpä otin kameran kouraan ja kuvasin muutaman helmikorun, joita olen näperrellyt kurssilla ja kotona. Var så goda...

 Makeanveden helmiä ja siemenhelmiä. Musta tää on aika söpö, varsinkin tuo kaulakorun lukko on niin übermakee!! Olen suosiolla jättänyt lukon eteen koska se on aika painava. Kyseessä siis magneettilukko, joka "halkeaa" keskeltä. Rannekorun tein, kun oli kerran aikaa ja värkkejä.
 Sama malli kuin yllä, helppo ja nopea tehdä. Kaulakorussa pienempi magneettilukko, joka pysyy niskan puolella. Väkersin sitten korviksetkin, kun jäi muutama ylimääräinen helmi.
 Rannekoru, jossa irrotettava lisäosa. Huomatkaa koristeena oleva luu...=) Harjoittelin tässä vaijeriin pujottelua, joka on siis äärimmäisen nopeaa ja helppo purkaa, jos ei ole tyytyväinen lopputulokseen. Myös vaijerin päiden kiinnittäminen on helppoa ja pysyy varmasti.
 En tänä päivänäkään ymmärrä miten tämä tuli (näinkin) valmiiksi. Joka ikinen kohta piti katsoa ohjeesta eikä malli valjennut ollenkaan. Pientä epätasaisuutta ja jokunen virhekin, jää siis varmaan lajinsa ainoaksi...
Vaijerikoru, jonka väsäsin yhtenä iltana ihan vaan siksi, kun sattui olemaan tuollaisia helmiä... Yksinkertainen ja nopea arkinen kaulankoriste.

Ei kommentteja: