keskiviikko 30. marraskuuta 2011

Koruja ja bling-blingiä

  ♥
Monta korua on odottanut melkein valmiina ja tänään kävin ostamassa mm. kunnolliset sivuleikkurit kun nuo remonttihommiin tarkoitetut eivät olleet oikein hyvät pikkutarkkaan näpertelyyn...


Taas tätä muunneltua Daisy chainia... Sitä on vaan niin kiva tehdä. Tämä on oikeasti vihertävän-grafiitinharmaa, kuvassa se näyttää jotenkin enemmän harmaalta.
Tässä sitä bling-blingiä.... Keksin jossain vaiheessa, että näitähän voi kiinnittää koiran näyttelypantaankin, joten tuumasta toimeen ja värkkäämään. Ylin on jo testattu Seinäjoen näyttelyssä ja heti tuli tulokseksi ROP-pentu (ihan niinkuin panta olisi vaikuttanut lopputulokseen...). Keskimmäinen on testipätkä jonka tein, mutta ei tuosta mallista noilla helmillä kivaa korua saa. Alin on vähän jäykempi, koska helmet on pujoteltu vaijeriin. Edessä olevat harmahtavat kivet ovat Swarovski-kristalleja. Tätä testataan seuraavassa näyttelyssä (joka on joskus ensi kesänä). Tähän on tulossa myös esittäjälle kaula- ja korvakorut samaa sarjaa, niistä kuvaa kunhan valmistuvat.

Ja ei kun uusia näpertelyjä kehiin. Palaillaan!!

Hanna

Ei kommentteja: