tiistai 29. marraskuuta 2011

Tuulta ja sadetta...

 ♥
...kumpaakin on tänään saatu. Tosin päivällä paistoi aurinkokin vähän aikaa ja oli oikein mukava ilma, koska juuri silloin ei oikeastaan tuullut. Illalla lähdettiin koirien kanssa lenkille, joka typistyi parin korttelin mittaiseksi, koska alkoi sataa kaatamalla. Palasimme siis kipinkapin kotiin ja laitoin glögiä tulemaan. Ilta sujui blogeissa surffaillessa ja kotitöitä tehdessä.


En ole virkannut mitään ainakaan kymmeneen vuoteen, mutta kummasti sitä vain muisti, miten pylväät ja muut tehdään. Sydänten idea oli jossain blogissa ja päätin kokeilla, koska kaikki värkit löytyi kotoa. Muotoilin rautalangasta ympyrät ja aloin virkata niiden ympärille. Nyt on myönnettävä, etten tiedä minkä nimisiä silmukoita käytin, mutta kahteen kertaan mentiin ympäri.  Ensimmäisellä kierroksella kävin vain koukkaamassa langan rautalangan alta ja virkkasin yhteen jo koukulla olevan kanssa. Toinen kerros taitaa olla juuri pylväitä....? Sitten vaan päättelin langanpäät piiloon ja samalla yhdistin päät. Lopuksi muotoilin niistä sydämet. Nyt tarvitsisi enää keksiä mihin ne laittaisi. Ideoita? Anyone?


Kullanväriset tupsut olivat äkillinen päähänpisto yhtenä iltana. Lanka on vuodelta kivi ja miekka, hintaakin rullalla oli ollut 28 markkaa (!). Lisäsin muutaman helmen ja pujotin ne kylpyhuoneen kaapinoviin. Nuo Ikean kalusteet olivat haaveena vuosi tolkulla,  kunnes kesällä muuton yhteydessä hoksasin, että tänne 50-luvun rintsikkaanhan ne sopivat kuin nenä päähän.


En ole tippaakaan turkoosin ystävä, mutta halusin tehdä turkoosin kaulakorun. Tällainen siitä tuli, nuo hopeanväriset sydämet näkyvät aika huonosti kuvassa. Onneksi esikoiselle kelpasi!!


Parin päivän työleskeys odottaa, kun mies lähtee työmatkalle. Saas nähdä mitä kaikkea ehdin värkätä sillä aikaa.... 

Hanna

Ei kommentteja: